فیلم «کلاشینکف» به کارگردانی سعید سهیلی از 1 مرداد ماه به سرگروهی سینما آفریقا اکران شد. این فیلم از تمی اجتماعی با لحنی کمدی برخوردار است. داستان فیلم «کلاشینکف» درباره ی جوان سربازی است که خواهرش مورد اذیت و آزار اشخاص ناشناسی قرارگرفته، با اسلحهای که همراه دارد پست نگهبانیاش در بانک را ترک میکند و به منظور انتقامگیری از این افراد، در پی آنها میشود. سعید سهیلی فیلمنامه فیلم «کلاشینکف» را از عکس جوانی که پشت به دوربین در حرکت است و در دست چپ او، دست یک دختر بچه و در دست راستش یک کلاشینکف است، الهام گرفت. سعید سهیلی در مصاحبه خود با خبرنگار سی نت درارتباط با سختی کار گفت:
برای ساخت فیلم «کلاشینکف» به اندازه ساخت سه فیلم سینمایی سختی کشیدم.
فیلم «کلاشینکف» در سی و دومین جشنواره فیلم فجر حضور داشت.
خلاصه فیلم «کلاشینکف»:
یک شهر شلوغ... یک مرد تنها...هزار کوچه بن بست...
اسلحه کلاش، یک خشاب خالی و هزار بغض فروخفته.
اسد: آدم بدبخت، آدم ناشکرِ.
عادل: کدوم ناشکری، ما از اونائیم که به دنیا اومدیم ولی دنیا به ما نیومد...
عوامل فیلم «کلاشینکف»:
کارگردان، تهیه کننده: سعید سهیلی/ نویسنده: سعید سهیلی، مهدی محمدنژادیان/ مدیر فیلمبرداری: فرشاد محمدی/ صدابردار: بهروز معاونیان/ چهرهپرداز: محسن دارسنج/ طراح صحنه و لباس: بابک کریمیطاری/ تدوین: سپیده عبدالوهاب/ صداگذاری: محمود موسوینژاد/ موسیقی: ناصر چشمآذر/ عکاس: مهدی دلخواسته
بازیگران: ساعد سهیلی، رضا عطاران، فرهاد اصلانی، جمشید هاشمپور، شهرام حقیقتدوست، جواد عزتی، شقایق فراهانی، اندیشه فولادوند، سارا سهیلی، سینا سهیلی، انوش معظمی، مختار سائقی، شاپور کلهر، سیامک اشعریون، بهزاد اشکان
عکس های فیلم و پشت صحنه «کلاشینکف»:
حواشی «کلاشینکف»:
شهرام حقیقت دوست برای سومین بار با سعید سهیلی در فیلم «کلاشینکف» همکاری کرده است.
فیلم نسبت به نسخه ی به نمایش درآمده در سی و دومین جشنواره فیلم فجر، 8 دقیقه کوتاه شده است.
سعید سهیلی در نشست خبری فیلم «کلاشینکف» در سی و دومین جشنواره فیلم فجر از رضا عطاران و ساعد سهیلی)پسرش) تشکر کرد و گفت:
همینجا از او تشکر میکنم که بر خلاف همه بازیگران سینمای ایران کار برایش مهم است نه حاشیه در حالیکه بعضیها فکر میکنند که با یک تیراژ جایگاهشان بالا یا پایین میرود.
ساعد در این فیلم خیلی خوب بازی کرده است. او در این فیلم خیلی خوب بود اما وقتی «چند متر مکعب عشق» را دیدم احساس کردم آنجا خیلی بهتر است و این را جدای از رابطه پدر و پسری میگویم. از او گله دارم که چرا در «کلاشینکف» به اندازه آن فیلم خوب نبود.
پولاد کیمیایی و فریبرز عرب نیا در ابتدا قرار بود، در «کلاشینکف» ایفای نفش کنند، که در نهایت حضورشان در این فیلم منتفی شد.
شایعاتی مبنی بر انصراف این دو بازیگر برای بازی در این فیلم مطرح شد، که سهیلی با تکذیب آن، گفت: کسی انصراف نداد با توجه به اینکه فیلمنامه دوباره بازنویسی شد و تغییراتی در آن بوجود آمد دو نقش حذف شد که یکی مربوط به ابوالفضلپور عرب و دیگری مربوط به پولاد کیمیایی بود.
پوسترهای فیلم «کلاشینکف»: